ervaringen

"Het niveau is goed te doen en de lessen zijn bovendien erg gevarieerd: na de warming up flink doorstappen achter de kinderwagen, maar ook sprintjes trekken, touwtje springen of buikspieroefeningen. Een echte aanrader voor moeders die lekker sportief bezig willen zijn."
(Shirley, moeder van Kate )

"Goed om weer vertrouwen in je lijf te krijgen en weer conditie op te bouwen, lekker in de buitenlucht. De koffie na in de lounge was trouwens ook erg gezellig!" (Danny, moeder van Tim)

"Het zijn een aantal waardevolle KidWalks geweest. Soms in een lekker zonnetje maar soms ook in een fikse stortbui! Ik zou het een volgende keer zo weer doen." (Danielle, moeder van Sem)

"Met babylief lekker buiten bezig zijn en tegelijkertijd -onder begeleiding- weer in conditie komen. " (Jolanda, moeder van Jibbe)

"Voor Jens was het altijd heerlijk slapen in de wagen terwijl ik zelf lekker aan het lopen was in de bossen. Je hoeft niet op een bepaald niveau te zitten om mee te doen en je wordt daarin ook zeker niet gepusht. Na het lopen gingen we altijd even wat drinken in een tentje in de buurt. Kletsen met de andere dames over koetjes en kalfjes, maar voornamelijk over alles wat met babies te maken heeft.....hahaha!! Kortom, KidWalk is een echte aanrader! "
(Chantal, moeder van Jens)


"Ik heb voor en tijdens mijn zwangerschap heel fanatiek gesport en ik wilde dat eigenlijk zo snel mogelijk na mijn bevalling weer oppakken. Het was prettig om even thuis weg te zijn, maar Tycho niet bij een oppas achter te laten. Een leuke en goede manier om het reguliere sporten weer op te pakken."(Edith, moeder van Tycho)

"Gezellig samen met Roos naar buiten en ondertussen zelf weer in vorm komen na de kraamtijd. Een unieke combi van sporten, buitenlucht, andere moeders ontmoeten en samen met je kindje de deur uit" (Maaike, moeder van Roos)algemeen  I  voor wie  I  door wie  I  waar  I  kosten  I  ervaringen  I  contact  I  events  I  links